Most igyekszem eltérni az alapkliséktől, amikről ilyenkor beszél az ember, s próbálom bemutatni a saját szemszögemből az első KÚF-gólyabált. Kötelezően szubjektív beszámoló következik!

A „szomszédom” és jómagam voltunk az első gólyapár, aki jelentkezett, így hát elég kíváncsi voltam, mi fog ebből kisülni. A magánprodukcióra igazi kihívásként tekintettem, ezért nagyon sokáig nem sikerült eldönteni, mivel szégyeníthetjük magunkat. Gólyabál előtt pár nappal, amikor elkéstem az egyik órámról, mert elaludtam, megálmodtam az ötletet: shittyflute, ergo szájharmonikázni fogunk. Nagyon vártam már a nagy estét, főleg, hogy a KÚF-os csapat folyamatosan tartotta bennünk a lelket. A helyszínért külön köszönet egyrészt, mert közel lakom, másrészt pedig illett a témához, és persze a két pufi macska is dobott rajta.

 

Az est a magánprodukciókkal indult, amit mi kezdtünk (meg amúgy minden próbát). Aztán a némafilm következett, ami teljes improvizációt követelt, mert az egyperces gondolkodási időben egyetlen mondaton nevettünk végig a párommal, így hát eltelt az idő az „én verem az egész családot” mondattal. (Félreértés ne essék, Győzikés verekedős jelenetre ez ugrott be).  Ezután a Dance Battle következett, ahol az ember megmutathatja az „így táncolok egyedül otthon a tükör előtt” táncát. Jól éreztem magam, ámde a helyzet csak jobb lett, amikor az összes gólyapár közösen táncolt a végén egy olyan zenére, amit azt hiszem hívhatok a közös számunknak a gólyatábor után. Ezután a harácsolás következett, amitől kicsit féltem, hogy nehezen lesz kivitelezhető, azonban amikor ott van az ember és játszik, teljesen más a helyzet. Teljes beleéléssel hoztuk el a közönségtől a kért tárgyakat, amelyek nem igazán voltak kéznél. Ezért tartok mindig kavicsot a cipőmben, nem azért, mert mindig beleragad. Most épp jól jött.

marad14

Bevallom, végig izgultam, hogy ki fog nyerni, mert ügyesek voltak a gólyapárok. Klisé, de igazság következik: nem a győzelemért csináltam, hanem hogy jól érezzem magam. És ez így is történt. Nem csalódtam, jól éreztem magam. A Trash Party által pedig újra 9 éves lehettem. Köszönöm a lehetőséget s az életérzést mindazoknak, akik ezt a rendezvényt létrehozták, azoknak is, akik támogattak, akiket én támogathattam, és akik velem buliztak, vagy akik csak egy jó szót szóltak.

FacebookApiException thrown

REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12)