Campus Show

Tanultunk. Ilyet is, olyat is. Operatőrködtünk, műsort vezettünk, szerveztünk, fúrtunk-faragtunk, áramköröket szereltünk – Campus Showztunk tegnap a Junkyard Pubban.

Két és fél hónap munkája került reflektorok fényébe, kíváncsi emberek figyelmének kereszttüzébe  tegnap este. A Campus Show a BBTE Újságírás szakán tanuló másodéves diákok és a Campus szerkesztőségének közös projektje. Aki még nem találkozott vele, annak elmondjuk, hogy az amerikai What’s my line? című műsort vettük mintaként, amit megpróbáltunk az erdélyi közösség adottságaihoz és igényeihez igazítani. És egy érdekes, új dolog lett belőle.

A több száz telefonálgatás, egyeztetés, megbeszélés után kialakult végre bennünk is egy kép, hogy mire is készülünk, mit is akarunk. Mégis meglepődtünk kicsit, amikor szerda délután a Junkyardban összeraktunk egy mini stúdiót.

A Campus Show késett több, mint egy órát,  de amikor elkezdhettük működött a dolog – egy élő show diákokkal, Kolozsváron. Most pihenünk, s majd gondolkodunk hogyan tovább. Ez mindenképp felért egy féléves egyetemi kurzussal.

A képek talán többet elmondanak, mint amennyit mi tudunk. Íme:

10356450_711076872267284_629346054_n

kép 1 / 11

Hozzászólások