Campus-top

Nos, holnap EC. Elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy mire érdemes elmenni és melyik „stage”-en a legnagyobb a buli. Persze a kötelezők, Die Antwoord, Wilkinson, Thievery Corporation, Bonobo, újabban Dub FX és még sokan mások benne vannak a pakliban, de azért rengeteg olyan előadó van, amelyekről kevesebbet hallhattunk, mégis marhanagy bulit csinálnak és érdemes pörögni egyet rájuk. Itt egy ötös Campus-preferencia lista:

  1. The Correspondents

A laptop előtt ülve is megmozgatott a zenéjük, hát még élőben? A londoni banda 2007-ben alakult, többek között a világ egyik legnagyobb fesztiválján, a Glastonbury-n beszavazták őket a legjobb 10 fellépő közé. Electricen  pénteken, 18 30-tól a Main Stagen!
  1. Gramophonedzie

És akkor a Dance Gardenból: Marko Milicevic, azaz Gramophonedzie egy szerb DJ, aki 2010-ben futott be Why don’t you című számával. Vasárnap éjfélkor, záróbuliként:

https://www.youtube.com/watch?v=X7SIEDmCwZ4

  1. T-Boys (Missile&Goranga)

Kis hazai: ne felejtsük el Gorangáékat sem, tavaly fergeteges bulit nyomtak az első EC-n, valószínűleg most sem csalódunk majd bennük, pénteken 23 30-tól a Dance Gardenben.  Ha valakinek kedve van ma este egy bemelegítő T-Boys bulira, akkor itt van a teljes tavalyi koncertfelvétel:
  1. Akua Naru

Hip-hop és költészet, azaz Akua Naru amerikai zenész, költő, stb. Nagyon ajánljuk, csütörtökön, 19 30-tól a Nagyszínpadon.
  1. Subcarpati

A román fellépőket se felejtsük el, kiemelnénk a Suie Paparude szólistájának új projektjét, a Subcarpati-t, amely a hip-hop-ot, az elektronikus zenét és a román folklórt kombinálja egyetlen stílussá. Az első nap egyik főattrakciója, 22 30-tól a Nagyszínpadon.
Hozzászólások