Felvételt hírdet a Mikó Imre Szakkolégium

Először is: Mi is ez a szakkollégium? Képzeld el, hogy egy amerikai kolesz az újonnan felvettek heccelését, kampuszokon történő fél-meztelen maratonokat és a detox előfizetéseiket szakmaiságra, illetve igazi közösségi értékekre cserélte. Az sem ront a helyzeten, hogy a Mikó Imre Szakkoliégium önkormányzatisággal rendelkezik (egyetemektől függetlenül működik) és tagja az Európai Egyetemi Szakkolégiumok Szövetségének (European University College Association).

 

mikoszSzóval, ha első-,vagy másodéves magyar ajkú, közgazdaságtan, vagy joghallgató lennél Kolozsváron, jelentkezz felvételinkre CV és motivációs levél útján a mikoszakkoli@yahoo.com email címre, november 12-ig.

FIGYELEM! Csak abban az esetben jelezd csatlakozási szándékod, ha fel vagy készülve egy jó közösségi térben munkálkodni, esetleg elviseled a közvetlen környezetben történő beszélgetéseket cégigazgatókkal, befolyásos jogászokkal, illetve kibírod ballagásod előtti, szakodon belüli, professzionális kapcsolathálók létrejöttét és, netalántán, elnézed tanulmányaid szempontjából hasznos önképzőkörök, esettanulmány versenyek létezését is. Remélhetőleg a jó bulik, vagány táborok, játékestek és filmnézések sem fognak túlságosan zavarni.

Hozzászólások