VI. Kommunikációs Napok

#Hatodik. #Babeş–Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció és Közkapcsolatok szak harmadéves hallgatói. #A kar magyar nyelvű tudományos konferenciája. #December 4–6. #Új citrom. #Minerilor u. 85. szám. #Kommnapok.

Nulladik nappal, workshoppal, szakkollégiumi találkozóval, filmvetítéssel, valamint neves hazai és külföldi szakemberek előadásaival rukkol elő a VI. Kommunikációs Napok. Az idei konferencia témáját a fesztiválkultúra adja, a szervezők pedig igazi fesztivállapotot ígérnek minden résztvevőnek. Kíváncsiak vagyunk, hogyan szerelik majd fel a sörsátrakat.

Az érdeklődők a fesztiváljelenséget tetőtől talpig, vagyis a rendezvényszervezéstől az antropológiáig ismerhetik meg, különféle szemszögekből (vagy reflektorokból) megvilágítva.

S minderről így és ezek előadásában esik szó (vagy eső, mert úgy hitelesebb a #fesztivállapot):

Fesztiválok és városimázs kapcsolata (Kádár Magor).  Teendők egy esetleges krízishelyzet beállta során (Zörgő Noémi). Pontos (és fontos) tanácsok a fesztiváldivatról (Keszeg Anna, Hermann Veronika). Mik lehetnek a fesztiválok kultusztárgyai (Kuti Klára antropológus, Pécs). Az Electric Castle PR-járól (Andi Vanca). A TIFF társadalmi célú kampányai, valamint a színházi fesztiválokról (Mirela Sandu, a Román Kulturális Intézet munkatársa).

EXTRA: A konferencia idei sztármeghívottai Lévai Balázs médiaszakember és Beck Zoli, a 30Y zenekar frontembere be, akik a zenei fesztiválok világába vezetnek be (moderátor: Balázsi-Pál Előd).

Száfta Szende meg workshopot tart, s ezenkívül meg Vágvölgyi B. András Kolorádó Kid című filmjét is vetítik.

 

(Fénykép forrása: pinterest.com)

Hozzászólások