Ferrrgeteges gőzerővel, hatalmas ambícióval, lankadhatatlan lelkesedéssel feszültek neki a tegnapi próbatételeknek a diáknapozók. A hajnalig tartó bulizás ellenére már reggel 8-kor helyt kellett állniuk a méta és kézilabda pályán, másnaposságukat legyürkőzve céloztak, ütöttek, futottak, mintha életük múlott volna rajta.  Akik még előző napi mámorukból nem eszméltek fel, a nyugisabb kocsmajátékok mellett döntöttek, a Chest-Pongnál viszont szükség volt egy kis koncentrációra is, amit a szurkoló, éneklő, hajrázó csapattársak néha nagyban megnehezítettek.

Voltak, akiknek nehezen ment a célzás, mások pedig pár perc alatt learatták a babérokat kecses dobásaikkal. Közben, akik nem érezték eléggé elázva magukat, a vízi majálison felfrissülhettek, hiszen olyan rossz fogása volt annak a fránya evezőlapátnak, hogy senki sem tudta megszelídíteni, így ide-oda csapkodta a vizet. A közönség meg a szurkolótábor mindeközben nagyon jól szórakozott, és a bölcs hozzászólások, tanácsok, fikázások sem maradtak el. Akik még ezután is bátorkodtak vállalni az elázás további kockázatát, a Junkyardban teljes önbizalommal és határozottsággal ültek neki a Bolcnak, bebizonyítva harmadikos matektudásukat, amit nagyban megnehezített a gyors kiesések után felhörpintett muníció: ahány kieső, annyi lehajtott kupica. Nem nehéz kitalálni, hogy húszon felül nem igazán jutottak el a számolással.

Az est fénypontjának a Karaoke bizonyult, ahol rövid időn belül olyan fergeteges retró party kerekedett, hogy a közönség egy emberként énekelt és bulizott együtt a versenyzőkkel. A végére már mindenki kívülről fújta a Hit the road Jack! és a Csókkirály szövegét, annyira népszerűek voltak dalválasztás terén. A szurkolók teljes erő- és hangbedobással fokozták a felpezsdült hangulatot, és a végén szinte mindenki táncra perdült. A kiemelkedő tehetségeknek hála egy igazi élő koncerten érezhette magát a közönség, az elődöntőkben pedig akkora volt a hajrá, hogy a továbbjutóknak nem kis feladatot jelentett túlénekelni a tömeget. A verseny rettentően szoros volt, itt már vérre ment a harc, mégis három csapat vihette el az fődíjat: a Pa-lik, Balls @ Dolls és a SIC-la.

DSCN5381

IMG_5331

DSCN5345

DSCN5399

Ma folytatódik a hajrá: táncmaraton, kosárlabda, Beer-pong, staféta meg miegymás. Szurkoljunk együtt a csapatoknak!!!

képek: Nemes Imola

Hozzászólások