Második alkalommal szerveznek kiállítást a Babeş–Bolyai Tudományegyetem újságírás szakos hallgatói. A Spectator Média Szakkollégium keretében készültek el azok a fotók, amelyeket január 18-tól a Planetariumban tekinthetnek meg az érdeklődök.

Nem véletlenül kapta a Komplementer Kolozsvár címet a kiállítás: magába foglalja a városban megtalálható kontrasztokat és harmonikus egységeket. A képek olyan párosításokat vonultatnak fel, ahol egymás mellett él a színes és a fekete-fehér, az érinthető és az elképzelt, az örökmozgó és a végtelenbe merevített pillanatok – derül ki a tárlat Facebook-eseményének leírásából.

A hivatalos megnyitó január 18-án, csütörtökön 19 órakor lesz a Planetariumban. A szakkollégium diákjai és tanárai minden érdeklődőt szeretettel várnak az eseményre, ahol a fotóművészetnek és Kolozsvár egyedi atmoszférájának lecsapódását tekinthetik meg.

A kiállítás kurátorai Deák Anita és Tompa Réka fotósok, a műveket Andreea Mogoş egyetemi docens, az újságírás és digitális média tanszék elismert tagja, valamint Farkas Boglárka Angéla, doktori hallgató méltatja. A megnyitó zenei kíséretét André Ferenc biztosítja.

A Komplementer Kolozsvár február 20-ig lesz látogatható.

Hozzászólások