A TIDAFF másodszor is megszervezte a divat- és designkiállítással egybekötött vásárt. A rendezvény június 6-7. között zajlott a Kaszinóban: a ruhákat, cipőket és kiegészítőket naponta 11 és 19 óra között tekinthették meg az érdeklődők. Az első ilyen vásár sikerességén felbuzdulva, a TIDAFF ismét nagyot alkotott: több mint 30 neves dízájner kollekcióját csodálhatta meg a közönség, a workshopokon pedig az alkotók megmutatták módszereik egy részét.

divat

Készíthettünk újrahasznosított papírból ékszereket, festhettünk vászontáskát, a Whoabi Sabi képviselője pedig batikolni tanított meg. A bukaresti Irina Voinea öltözködési tanácsokat adott, Mártonos Zoltán pedig az utcai falfestés művészi oldalát mutatta meg. A falakat Monica Romanca művésznő festészeti alkotásai díszítették.

Ha valaki megszomjazott, választhatott a Deja Brew által ingyenesen felkínált kávék, limonádék közül vagy ha úgy kívánta, egy pohár Cotnari bort is elkortyolgathatott. A kétnapos rendezvény szervezői ajándékcsomagokkal köszönték meg a látogatóknak a részvételt.

Hozzászólások