Drága Olvasóink!

Rövid kis üzenetünkbe szeretnénk veletek közölni a hírt, hogy szerkesztőségünk hamarosan Liberlandre költözik (amint újra megkezdik a regisztrációt, és/vagy véletlenül ki nem derül, amint azt az Átlátszó írja, hogy az egész Liberland-projekt a szélsőjobb médiahackje).

Az okok egyszerűek: meguntuk itt. De ne aggódjatok a cikkek minősége és gyakorisága nem fog változni. Maximum annyiban, hogy ezután horvát, szerb, német, kínai, angol, francia, filippínó és más egyéb nemzetek slammereiről, költőiről, nevezetességeiről, programjairól fogunk írni, és majd nemzetközi buli- és programajánlóval készülünk nektek.

Liberland egy gyönyörű ország, most a napokban alakult. Az elnökük Vít Jedlička szerint: “Médiademokráciában élünk: amit megír a Time vagy a Guardian, az úgy van. Ott sem kell lenni a helyszínen, már létezünk, csak ez számít.” S most már megírtuk mi is, úgyhogy biztosan úgy van. Majd küldünk képeket.

Egyébként, ha meglátogatnátok, a Horvátország és Szerbia közötti, eddig senkiszigetére kellene utaznotok. Ha jönnétek velünk itt regisztrálhattok, az ország szétlikeolt facebookja meg itt található.

Jó lenne beköltözni, még mielőtt az ISIS odaér.

Forrás: index.hu

Hozzászólások