Februárra ajánljuk

Buli van a ZUG-ban. Meg színház. Meg élet. Februári programjaikat ajánljuk.

The Love Drift – Február 14., szombat, 21 óra

Nem tudjuk pontosan mi lesz. De tánc biztosan, meg zene, meg természetesen szerelem is. A Cercul Întreg projekt (Capoeira Angolát gyakorló és zenét improvizáló csoport) fogja szórakoztatni a közönségét elbűvölő zenéjével. Jegyár: 10 lej. A program eventjét itt találod.

Zéró – Február 21., szombat, 19 óra

A Váróterem legújabb előadása. Izgalmas, várotermes, ahogy már megszokhattuk. (Írtunk is róla, még anno a szülinap idején.) A bemutatókor pikk-pakk tűntek el a jegyek, s lehet most is jobb, ha iparkodsz. Az előadás román nyelven feliratozott, rendezte Botos Bálint. Jegyeket a wrp_tickets@yahoo.com e-mail címen foglalhatsz.

Székek – Február 28., szombat, 19 óra

Előadás Eugéne Ionesco nyomán, a BBTE Színház és Televízió Kar mesteris diákjainak előadása (akik már azóta várótermesek, s milyen jó, hogy várótermesek). Tutiszuper másfél óra, ahol te is az előadás részévé válsz, avagy, hogyan töltsünk meg profin székekkel, egy üres színpadot? Az előadások jegyárai: 15 RON / 10 RON (kedvezmény diákoknak és nyugdíjasoknak). Jegyet foglalni ugyancsak a wrp_tickets@yahoo.com e-mail címen.

A ZUGosok üzenik, ők egy független kultúrzóna, ja és szeretettel várják a közönségét februárban is (itt: Traian utca, 40-42. szám, Kolozsvár).

Hozzászólások