Itt megtudhatod azt, ami nincs a tankönyvekben

Friss közgazdász, netán joghallgató vagy, és szeretnéd már tudni, hogy miket rejthet, nyújthat a szakmád, illetve miképpen tudod a szakterületeden belüli eszközöket felhasználni, célokat elérni? A Mikó Imre Jog- és Közgazdaságtudományi Szakkollégium „Know How” ismertető előadása ezen, illetve ezekhez hasonló kérdésekre fog választ nyújtani.

egységes plakátEzen események közgazdaság vonalon 2014. október 13-án, 18 órától, a Közgazdasági- és Gazdálkodástudományi Kar épülete 009-es termében, jog iránt érdeklődőknek pedig 2014. október 16-án, 19 órától a Babeş-Bolyai Jogi Karának az épületében fognak lezajlani. Az utóbbi helyszín a jövő hét folyamán pontosítva lesz az alábbi Facebook oldalon.

Előadóink volt szakkolisok, jelenlegi elismert szakemberek, akik megcáfolják azt a hírhedt 10000 ügyvédbojtári euróhoz hasonló negatív pletykákat és további személyes tapasztalataikat is készen állnak megosztani. Közben és ezután meg szívesen fogadják, majd válaszolják meg kérdéseidet. Ők névlegesen: Gáti Attila,a PONT csoport projektmenedzsere, Móricz Tímea,ügyvéd a Crihan, Chende, Tărău & Balog ügyvédi társaságnál,Farkas Levente, a Marketingiskola.ro alapítója, illetve Máthé Zsigmond, az OMS Romania Co. Ltd. jogtanácsosa.

Természetesen a szakmai elismertséghez vezető legelső lépés mindig a tanulás lesz, de a felhalmozott tudást és készségeket értékesíteni is tudni kell. Szakkollégiumunk, (nem csak) a Know How segítségével az utóbbit igyekszik könnyebbé tenni.

Szóval, ha bármilyen szinten érdekel a két patinás szakma egyike, vagy meghívottaink ezekre vonatkozó különleges rálátása, nézz be hozzánk a megadott helyen és időpontban!

Hozzászólások