Ha április, akkor már javában a diáknapokra hangolnak nemcsak a KMDSZ szervezői, hanem a csapatok is. A klánok bemelegítő bulija minden évben a legmenőbb, már-már legendás Party-Zone címért hajt. Ehhez mérten a Happy F*cking Dolls, azaz a Vidámfiúk, FuckTúra és a Balls&Dolls a tavalyi jól bevált helyszínen, a Form Space-ben Dj Mini, Dj George és NRB mellett extra szolgáltatásokat és játékokat is ígérnek. Az április 17-én tartandó buliba a diáknapos csapatkapitányok ingyen belépőt kapnak.

 „Hazaviheted a bulit képekben, mivel biztosítunk Retrobooth fotódobozt. Tombolán pedig Te lehetsz az, aki megnyeri a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál VIP bérletét és találkozik a Lost Frequencies, a Modestep meg a többi zenekar tagjaival!” – hívta fel a Campus figyelmét Lázár Beáta, a FuckTúra csapatkapitánya. A klán szóvivője azt is elmondta, a hangulatot már csak a játékokkal lehet fokozni, hiszen belépőket lehet nyerni a bulira vagy akár fél méter shotot – részletek a Facebook eseményen. Az est legnagyobb fődíjának sorsolására 1 lejes tombolával lehet csatlakozni a bejáratnál.

 A zenét Dj Mini, Dj George és NRB keveri este tíztől reggelig. Beugró 22:00-00:00 között 10 RON, éjfél után 15 RON. A HFD klán a csapatkapitányoknak ingyenes belépést biztosít. „Talán az ő munkájuk a legnehezebb a diáknapok alatt, ezért így szeretnénk kedveskedni nekik” – mondta a klánok szóvivője, és hozzátette, a csapatukat se hagyják otthon, ezt a bulit kár lenne kihagyniuk.

A három csapat nevéből született a klán neve, a Happy F*cking Dolls, magyarra fordítva kissé pikáns lehet elsőre, viszont a buli szervezői szerint kiáltásnak ideális. Mindhárom csapat nagy múltra tekint vissza. Az udvarhelyi FuckTúra, a kolozsvári Balls&Dolls már több generáció óta (11 és 9 éve) a diáknapos partik kihagyhatatlan vendégei. A Vidámfiúk pedig már középsuliban, 2015-ben kezdték a KMDT Diáknapokon, egyetemistaként ez lesz a második évük. Egyéb érdekesség a csapatokról, hogy a FuckTúra és a Balls&Dolls már három éve klántársak, akikhez 2018-ban csatlakoztak a Vidámfiúk, ahol azért vannak vidámlányok is.

Hozzászólások