Jövő héten rajtol az ETDK

Tudjuk, hogy most elsősorban minden idegszálatokkal a diáknapokra koncentráltok, de azért nem árt figyelembe venni, hogy van élet a 21. KMDSZ Diáknapok után is. J Május 15 – 18. között szervezik meg ugyanis a XVII. Erdélyi Tudományos Konferenciát.

A konferencia során a diákoknak lehetőségük nyílik bemutatni eddigi kutatási eredményeiket, munkáikat, szakmai zsűri előtt, valamint felvételi jogot szerezhetnek az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK). Mindemellett remek lehetőség arra is, hogy kipróbálják, milyen lehet egy dolgozat megvédése, ezzel is készülve a remélhetőleg minden diák életében esedékes államvizsgára. Aki dög volt az elmúlt fél évben, és inkább a következő évben mutatja be világmegváltó ötleteit, az se maradjon otthon, az előadások mindenki számára megtekinthetőek. A 39 szekcióban bemutatott, 320 dolgozat közül választhatod ki, hogy melyik érdekel téged.

A megnyitó ünnepség csütörtökön 17 órától kezdődik a Babeș – Bolyai Tudományegyetem (BBTE) Aula Magna termében, a nyitóelőadást dr. Mezey Barna, az ELTE rektora tartja.

Hozzászólások