Valószínű a karácsonyra való készülődés, az ajándékkészítés vagy vásárlás most betölti minden idődet, de azért tudnod kell azt, hogy Kolozsváron még zajlik picit az élet, s neked is jó lenne kikapcsolni ezt a lázas üzemmódot és ellátogatni egy-egy eseményre. Ezért, elő-karácsonyi ajándékként fogadd szeretettel a Campus-szerkesztőségének ajánlatát!

Levélíró maraton – Amnesty International

Ragadj Tollat, az igazságért! Aláírásoddal felhívhatod a figyelmet egy társadalmi problémára.

Az ünnepek hevében hajlamosak vagyunk kicsit érzelgősekké válni. Talán ezt az emberi gyengeségünket használja ki (jól) az Amnesty International egyesület, azzal a projektjével, hogy  leveleket gyűjt és majd nyújt be olyan országok kormányainak és hatóságainak, ahol emberi jogokat sértettek. A történetek, amely ellen tiltakoznunk kell már elkezdődtek, írják őket, azonban a végét mi is befolyásolhatjuk.

A Levélíró Maraton-t minden év decemberében az Amnesty International Magyarország szervezi, az Emberi Jogok Világnapja alkalmából. Idén december 10-től december 17-ig.

Kolozsváron a Sapientia EMTE épületében lehet levelet írni, vagy akár online az http://www.amnesty.hu/leveliromaraton/petition oldalon, ahol  további részletes leírást találsz az esetekről, amelyeket támogatni szeretnél.

 

Vinylotéka – Bakelitlemez vásár

Hol: Atelier Café

Mikor: December 17, szerda, 18:00

Úgy tűnik, az igazán jó dolgok soha nem mennek ki divatból, vagy éppenséggel minduntalan visszatalálnak – most éppen a L’Atelier termeibe, ahol sercegő muzsika mellett kiválaszthatod a kedvenc, rég áhított, kívánt és keresett lemezeket, akár karácsonyi ajándékként is. S ha ezzel végeztél, akkor rendelj egy sört s maradj ott, mert utána buli van: Down (Unusual Suspects), Shazam (Acrobat Sound), Andrei Puiu (Mushroom Story, Kaleidonescu) și Phanthomas gondoskodnak a zenéről.

 

Stereotrombone koncerttel indít a Balcony Tv

Hol: Atelier Cafe

Mikor: december 18, csütörtök, 21:00.

Nemrégiben jelent meg az első videójuk, amiben a zenekarok mellett megcsodálhatjuk a gyönyörűséges Kolozsvárt, s most úgy döntöttek, még inkább ország-világ szerte kürtölik azt, hogy elindultak. A L’Atelier-ben örvendeztetnek majd egy kis finom Stereotrombone zenével s majd utána a Nerub afterpartyjával. Ott a helyed, ha a vakáció előtt valami igazán jó bulisra vágysz.

És legfőképpen meg jó utat kívánunk haza fele.

(Kép forrása: http://www.toniegirl.com/)

Hozzászólások