Az őszi szezon 17 fordulójából már ötöt lejátszottak a Visszhang Kupa 2016/17-es kiadásában. Az eddig összesített eredmények alapján a nagy múltú Kolozsvári Góbék vezetnek 15 ponttal, veretlenül.

 A tavalyi idényhez hasonlóan idén is ugyanaz a három csapat áll az élen, csak a sorrend változott: a 2016-os győztes, az Árnyék FC bár pontokban holtversenyben áll a szintén veretlen Góbékkal, gólarányban lemaradtak. A dobogó legalsó fokát elfoglaló Tiffosi 2010 büszkélkedhet a legtöbb, 34 rúgott és mindössze öt kapott góllal, valamint az ő csapatukba tartozik az eddig legtöbb gólt szerző játékos is, Dani Zoltán. A bajnokság színvonaláról továbbá az is árulkodik, hogy az első hét csapat között mindössze öt pont különbség van.

Az őszi szezon 17 fordulójából 15-öt még az idén lejátszanak, kettőt februárra halasztanak. Tehát a csapatoknak – többek közt az egyelőre győzelem nélkül, utolsó helyen álló Báttyáéknak – 12 esélyük van még arra, hogy bizonyítsanak, és fennebb tornásszák magukat a ranglétrán. Majd a tavaszi mérkőzésekre négyes csoportokra oszlanak a ranglista alapján, ahonnan az első kettő jut tovább a következő szakaszokba. A Kupa két nagy esélyese, a Tiffosi 2010 és az Árnyék FC tegnap este csapott össze, a találkozó azonban nem ért véget lapzártánkig. Hasonló, izgalmas derbire lehet számítani az első két helyezett, a Kolozsvári Góbék és az Árnyék között jövő szerdán kilenc órától a Monostor negyedbeli Gazdász (Agronomilor) utcai műfüves pályán. A szervezők minden érdeklődőt szívesen várnak.

Hozzászólások