A magyar bulvárlapok legolvasottabb cikke mostanában Kulcsár Edina és újdonsült párja, GwM (Varga Márk) közös gyermeke nevének kiválasztásáról szól. Amióta egymásra találtak, a sztárpár tinédzsereket megszégyenítő módon demonstrálja szerelmét ország-világ előtt a közösségi médiában. Ha valakit perverz módon érdekel a hálószoba kontextusában is jóindulattal kellemetlennek nevezhető kommentpárbeszéd, az könnyedén lehet gyertyatartója ennek a modern kapcsolatnak. Így nyilván nem lep meg senkit a hír, hogy a gólya a házuk fölött köröz egy ideje.

Tamás Zsófia

Hiszen ha Orbán azt mondja, szülni kell, hát mit csináljon a magyar celeb, hogy egyszerre lássa el állampolgári és közszereplői kötelezettségeit? Gyereket. Főleg, ha már a házasság és a válás kártyát is kijátszotta. Gyereket csinálni meg (egyeseknek) nem olyan nehéz, és ha megvan, már csak nevet kell neki találni, és időről időre posztolni egy-egy mókás, aranyos képet róla Instagramon, blessing hashtaggel.

A Varga–Kulcsár baba már magzatként híresebb, mint sokan valaha leszünk, pedig még semmije nincs egy szépségkirálynőn, egy rapperen és a nevén kívül. GwM szerint sikerült nem akármilyen nevet választaniuk, hanem egyenesen különlegeset. Olyannyira, hogy hallatán egyből rájövünk: ez nem akárki fia-borja, hanem kettejük szerelmének a gyümölcse. Aztán spekulálhat az ember jobbra-balra, hogy most akkor vajon mi ez a név, vajon milyen, megint valami növény vagy állat vagy Snapchat-filter, muszáj megtudni, mert ha már azt tudjuk, hogy miért jár Edina tetőtől talpig Gucciban, hogy miért van megörökítve GwM hátán az arcképe, és hogy milyen luxusautóval lepték meg egymást, akkor erről sem maradhatunk már le. Mintha kihagynánk akár csak egyetlen részt is a sorozatból, amit csak azért nézünk, mert a csapból is az folyik, de amúgy közepesnek is csak hatalmas jóindulattal nevezhető. A cikkből többek között kiderül, hogy ez lesz Edina harmadik gyermeke, hogy nem fél a szüléstől, és hogy fiúnevet hamarabb választottak, de a lánynévvel sem bajlódtak sokáig. Lehet találgatni, hogy mi az, ugyanis akárhányszor olvassuk újra, nem derül ki. Végül is miért spoilereznének a saját sorozatukról? A névválasztás és a név nyilvánosságra hozatala, akárhogy is számoljuk, legalább két hír. Miért fosztanánk meg az olvasót attól, hogy duplán örüljön Kulcsáréknak? Hadd találgasson még egy ideig, hadd szokja a gyerek gondolatát, hiszen akár tervezte, akár nem, ő fogja eltartani.

Hozzászólások