Minden, ami Kolozsvár, minden, ami diákélet. Üdvözlünk a Campus megújult honlapján!

Buliajánlók, tudósítások, videó- és fotóriportok, véleményanyagok, kultúrhaus rovat, minden, ami Kolozsvár és minden, ami egyetemista a Campuson. Napi rendszerességgel frissül a kolozsvári közéleti diákportál, melyben mindent megtalálsz, amire diákként szükséged van.

Keresd Mifolyikitt rovatunkban a legfrissebb híreket, tudósításokat, videókat, látogass el a KultúrHausba művelődni, tanulmányozd a Tudományt, vagy nézz körül a kolozsvári sportélet köreiben (mert ilyen is van, s ha nem, akkor teremtünk). Ha bulit keresel, szintén nálunk a helyed, Partyhard rovatunkban megtalálod az aktuális hét minden buliját. Ha pedig kérdésed merülne fel a diákélet bármely részével kapcsolatban – elromlott a vízcsap, hol találsz magyar fogorvost, hol lehet a legolcsóbban nyomtatni –, csak semmi pánik, írj a Kérem a következőt rovatba, kutatóakció és tanácsadás indul!

21. KMDSZ Diáknapok
Élőben követheted portálunkon a diáknapokat – a május 7-ei rajt előtt közleményeket, esetleges helyszín- vagy programváltozásokat, az esemény alatt pedig exkluzív részeredményektől kezdve rengeteg fotót, interjút és tudósítást közlünk majd a próbákról és a csapatokról. Ha diáknapozol, taggeld magad a fényképeken, keresd meg, milyen részeredményeket ért el csapatod a különböző próbákon (ezeket a diáknapok oldala helyett nálunk közli majd a SzervezTeam), ha pedig az idén úgy döntöttél, hogy kihagyod, éld át a hangulatot a monitor előtt és kezdjél gondolkodni azon, hogy ki az a 35 ismerősöd, akikkel jövőre csapatot szervezhetsz.

Hozzászólások