Legmenőbb diáknapos sztorik

Üveges tekintettel, agy nélkül mászkáltak a városban összevissza a diákok. Hogy részegek vagy másnaposak, nem tudjuk. A már-még kérdésbe bele se megyünk.

Mikor már nem maradt tiszta tornacipőm, a bőröm kiszáradt a többnapos kiképzés során, hasonlóan halál- és sörszagom volt, elvegyültem közöttük, és megkíséreltük a lehetetlent: kapcsolatot teremteni a zombikkal. Sikerült is többé-kevésbé, bár nem az élet értelmét akartuk megtudni tőlük, hanem csak két egyszerű kérdésre kerestük a választ. Az első, hogy hogyan lehet berúgni/folyamatosan fenntartani ezt az állapotot egész diáknapok alatt költséghatékonyan? A legkézenfekvőbb megoldások között szerepel, hogy a kisboltból vásároljunk. De említették még a költségterv készítését, hogy otthonról hozzunk, hogy részt vegyünk programokon és szerezzünk szponzorokat. Vagy legyen sok barátunk/barátkozzunk sokat, és igyuk mások piáját. Felteszem a kérdést,

ha mindenki arra utazik, hogy mások piáját issza, akkor ki vásárol alkoholt ténylegesen?Van olyan diáknapozó, aki konkrétan fizetett bármilyen piáért? Erre a kérdésemre érdemleges választ nem kaptam, csak azt, hogy valaki mindig vesz.

Második körben valami igazán izgalmasat szerettünk volna hallani. Hogy mi volt a legérdekesebb, legvadabb dolog, amit láttak/hallottak/tapasztaltak a diáknapozók? A válaszokban nem csalódtunk. Elméletileg a diáknapok első évben azért vagány, mert ismersz mindenkit. A másodikban már azért nem vagány, mert mindenki ismer téged. De hallottunk olyat, hogy valaki azt hitte, miután becsúszott egy kisebb sáncba, hogy őt márpedig a Szamosból szedték ki, vagy sokan meséltek arról, hogy nem emlékeznek rá, de biztosan legendás. A válaszok azonban túl jók ahhoz, hogy ne idézzük. Itt jönnek:

  • „Több diáktársamról nem tudom, hogy hol vannak. Remélem élnek még…”

  • „Ma reggel felkeltem az ágyban, és egy fickó feküdt mellettem. Ismertem, de kb. 15 percig nem ismertem.”

  • „Árokban alvás?”

  • „Szombat este olyat bulizott, hogy mikor vasárnap este kimentünk a Törökvágásra, ő még ott aludt. A bográccsal ébresztettük.”

  • „Hát a mentő tegnap már vitt el valakit…”

  • „Taxi helyett a rendőrautóba ültünk be. Megkértük, hogy vigyenek haza, de nem akartak.”

  • „Kivittem hat sört. Attól nem lehet berúgni, mégis a wckagylóban kötöttem ki.”

  • „Valamelyik este beálltunk a monostori McDrive-ba, mint Frédi és Béni: kartonautóban, mezítláb. Előttünk/mögöttünk jöttek az autók rendesen, és mi vártuk a sorunkat reggel hatkor.”

fotó: diaknapok.memes

Hozzászólások