Ha már nagyon eleged van a szesszióból.

Január 30., szerda, BOB DYLANSÁGOSKODÁS

Az Atelier Caféba este kilenctől elcsíphetjük a Robin and the Backstabbersből ismert Oigant, aki Bob Dylant fog játszani.


 

Január 31., csütörtök VÁRÓTEREM ROMÁNIA 100-ZAL, CIGÁNY SÖRFŐZÉS, TÁRSASJÁTÉKEST

■ Román–magyar kérdéssel foglalkozik a Váróterem Projekt 19 órától kezdődő előadása, a Románia 100. A helyszín, mint mindig, most is a Zug.zone. Ugyanekkor Flaviu Moldovan kiállításának megnyitójára kerül sor a Plankton Galériában. A negyven rajzból álló tárlat a Limbik Frequencies nevet viseli, egyben ez annak rádióadásnak a neve is, amelynek zenéje ihlette a rajzokat. Ha valaki kicsit könnyedebb szórakozásra vágyik, a Flying Circusben a helye, ahol szintén héttől a cigány sörfőzésről tartanak előadást, és természetesen nem csak beszélgetni lehet majd a sörről. Társasjátékestet szervez a KMDSZ este nyolctól a K+ Közösségi térben, amelyre A kártyával 5 lej a belépő (nélküle 10).

kmdsz játékest 

 

Február 1., péntek FILM, AKT, BOUDOIR

■ A magyarok Romániában című dokumentumfilm-sorozat negyedik részét vetítik este héttől a Sapientia Tordai úti épületében, amelyen részt vesz Balogh Béni történész is. A ROOM-ban pedig fekete-fehér akt és boudoir kiállítás nyílik este kilenctől. A képeket Vlad Braga készítette.

 

Február 2., szombat KÁVÉ, KONCERT, BRANDING, DESIGN, A DAL

■ Clujlife Community Conference-t szerveznek, azaz reggel tíztől a Clujhubban finom kávéra, koncertekre és branding, design és egyéb előadásokra számíthatunk. Ha nem fáradtunk el az egész napos program alatt, este 10-től mehetünk szurkolni kolozsvári sztárjainknak, ugyanis a USNK A dalban is megméretteti magát, ezt a Submarine-ben élőben követhetjük.

 

Február 3., vasárnap IRODALMI ELŐADÁS, ALGIERS, KIMÉRA

■ Irodalmi előadást tart Robert Gabriel Elekes este 7-től az Atelier Caféban. Az esemény román nyelvű, és ingyenes a belépés. A Waves With No Ends koncertszervező csapat ezúttal az amerikai post-worldbeat Algiers zenekart hozza el a SubFormba este 8-tól. Fellép még a kolozsvári experimental trip-hop Kiméra is.

Hozzászólások