Mert mindjárt kezdődik

Tudtad, hogy 2015-ben, a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosban naponta legalább két magyar vonatkozású programot is szerveznek Nekünk, kedves fiatal társaim? És hol maradnak még a román, angol, német, a nemzetközi programok?  Igen, én is fogtam már a fejem, mert nem tudtam hogyan fogok értesülni mindenről, hogyan tartom észben az időpontokat, helyszínt és a fontos tudnivalókat. De mindezekre a problémákra kínál megoldást a nemrégiben megjelent Madárles kiadvány, amely a Magyar Ifjúsági Központ és a Share Föderáció közreműködésével jött létre.

A kiadványhoz ezen felül pedig huszonkét szervezet közel száz programponttal járul hozzá, melyhez folyamatosan kapcsolódnak be újabb szervezetek és önkéntesek. A programok kategóriáját tekintve többféle csoportba sorolhatóak. Megtalálhatóak a kulturális jellegű, tehetséggondozási és szórakoztató programok, előadások, illetve fesztiválok.

Eddig 23 000 példányszám jelent meg az első Madárlesből, ezeket már most átveheted a különböző civil szervezetektől, intézményektől. De mindennek még nincs vége, hiszen a következő kiadásokhoz csatlakozhatnak újabb szervezetek, bővíthetik újabb rendezvényekkel a palettát.

Addig is barátkozz a kínálattal, végy egy jó szövegkiemelőt, láss munkának, szemerkélj, mert erőst színes és mozgalmas év vár ránk jövőre.

Hozzászólások