Skandálással gondoskodtak a felvonuláson a híradásról

Kik vagytok, mi történik itt, miért van leállítva a forgalom?! Ezek voltak a kolozsvári járókelők kérdései amikor megpillantották az utcákat ellepő diáksereget. De mindenki annyira sietett lépést tartani a csapatával, hogy nem volt ideje magyarázkozdni. Diáknapok vannak, és ez sok mindent elárul. Ugye??

Volt mit hallgatni a városnak. Persze, hogy az OLE OLE csatakiáltások csak a legkezdetlegesebbek, mi hallottunk olyan csapatkiáltást is, amit helyben költöttek, de kérünk, ne várjátok el azt, hogy bármit is vissza tudnék mondani belőle. Azonfelül meg hallható volt kilométereken keresztül minden csapatnév, különféle kreatív versikékbe foglalva. Hangoskodásból nem volt hiány. Ugyanez mondható el a hangulatról is, ami minden bizonnyal sokunkat felpörgetett. Alkoholt viszont nem lehetett fogyasztani, ezt bánták is többen, de szerencsére csak a Törökvágásig kellett szomjazni az élet nedüjére.

Ki a király, ki a király, hejj-hejj kérdésre több válasz is született, a helyes megfejtésre azonban vasárnapig kell várnunk. Addig is hadd említsem meg a mai felvonulás legfurcsább jelenségeit:

  • hivatalosan is megtaláltuk a diáknapok legkisebb szurkolóját, egy aranyszőke hajú kisfiú
  • egy elvetemült divatkövető magassarkúban tette meg a teljes utat (minden nő gratulál neki)
  • a Borászok sört ittak
  • a ribancok is dícséretben részesültek.

Továbbá jelentjük, hogy hivatalosan megnyitották a rövidnadrág szezont. Fiúk, legyetek résen! És ha valaki megtalálja a Sört, akkor juttassa vissza a Hol a sörömnek, nagyon keresik!

 

 

Hozzászólások