Mert fiatalos, érdekfeszítő és úgy tanít meg téged a közgazdaságtan alapjaira, hogy közben nem unod halálra az életed – állítják a egynapos magyar nyelvű minikonferencia szervezői, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT), annak Ifjúsági Frakciója (RIF), a Mikó Imre Szakkollégiummal és a Rajk László Szakkollégiummal karöltve.

Ha érdekel a közgazdaságtan, de eleged van abból, hogy az egyhangú, szürke elméleteket hallgasd az egyetem padjaiban, konferenciákon, vagy akár a tévében, akkor itt a helyed!
A „Szexi közgazdaságtan” című konferenciát a Rajk László Szakkollégium által elindított magyarországi kezdeményezés mintájára szervezik meg először Erdélyben. Kezdésnek tíz előadóval indítanak, akik mind tapasztalt közgazdászok, trénerek, egyszóval, akiktől tényleg érdemes tanulni. Nem titkolt céljuk, hogy megmutassák a közgazdászok is képesek széles körben, akár laikusok számára is érdekessé, befogadhatóvá tenni a szakmát, amely befolyásolja a mindennapi életünket, anélkül, hogy beleszólásunk lenne, azonban a legalapvetőbb dolgok elsajátításával alkalmazhatunk mindennapi döntéseink során.

Légy te is beavatott, vagy csak járj utána, mitől is olyan szexi a közgazdaságtan november 29-én 10 órakor a Közgazdasági- és Gazdálkodástudományi Kar épületében (Teodor Mihali, 58-60). További információkért és jegyvásárlásért ajánljuk az esemény honlapját.

Hozzászólások