Szeretnéd az egyetemen tanultakat gyakorlatba ültetni? Úgy gondolod, hogy  ballagásig nem árt egy kiterjedt szakmai hálót kiépítened? Vagy csupán egy segítőkész és sokszínű közösség tagja szeretnél lenni?

A Mikó Imre Jog- és Közgazdaságtudományi Szakkollégium lehetővé teszi, hogy mindezt egy egyszerű jelentkezési ív kitöltésével elérd . Ezt  az alábbi oldalon találod meg.

Jövőbeni tagságodnak köszönhetően  ellátogathatsz  olyan konferenciákra, ahol volt pénzügyminiszterek, alkotmánybírók tartanak előadásokat. Ez mellett részt vehetsz gyakorlatias és interdiszciplináris képzéseken, amelyek nincsenek egyetemi keretekhez kötve. Nem utolsó sorban pedig a kialakított kapcsolataidnak köszömhetően a több naposnak tűnő feladatokat akár egy telefon segítségével percek alatt megoldhatod.

Ha közvetlen mustrát szeretnél abból, amit a Mikó Imre Szakkollégium tud neked nyújtani, gyere velünk a Válasz Napokra november 6 és 8 között, ahol  az ügyvédek és a cégvezetők előadásai mellet  a mikós alumni tagok múltbeli tapasztalataikról is mesélnek.

Szóval, ha szakmai előnnyel szeretnél indulni karriered kezdetén, vagy csupán egy változatos, dinamikus csoporthoz szeretnél tartozni, jelentkezésed a Mikó Imre Szakkollégium szívesen fogadja!

Hozzászólások