Kár volt megrendezni az X-faktor válogatást Kolozsváron

Fergeteges a hangulat a bulisátorban, javában zajlik a karaoke. Az éneklés nem mindenkinek erőssége, de a zsűri eléggé engedékeny, így sokan (túl) magas pontszámot kapnak. Az is igaz, hogy sokan túl nehéz dalt választottak, például egy Lana del Rey számot, amit, valljuk be, egyikünk sem tudna szépen elénekelni. A magyar slágerek most is különös figyelmet kapnak, van itt minden, Boldogság, gyere hazától Gyöngyhajú lányon át a Hajolj bele a hajamba-ig. Egy ideig biztosan nem pötyögjük be őket a Youtube-ba.

 

A színpadon éppen Keresztesi Dávid hódít, aki most bebizonyította, hogy nem csak műsorvezetőnek nagyszerű, hanem az éneklés is remekül megy neki. A Tempo pedig meglepivel érkezik: gitárral a kézben nyomja el Kispál Részegen című dalát. Nagyon nagy! Az Oltáribanczáj is kimagaslóan jó, habár ezt a pontszámok nem mutatják. A zsűri meg is kapja a magáét, a közönség háborog, hangot ad nemtetszésének.

 

A karaokén a K.O.Ser is nagyot alkot, igazi előadóművész bújt el ebben a srácban. Vele karöltve az Uniguns pszeudo-Ákosa is fantasztikusan szerepel, mindenkit háta mögött hagyva. Óriási partit csinál, a hallgatóság ugrál, a csajok sikítoznak, bulizik a sátor a pszeudo-Ilyenek voltunkra. Uramatyám mi van itt, ez a pasi mindenkit megbolondít! Óriási gratula! 😀

 

A tehetségek megcsillogtatása a szünetben sem áll meg, a HELP-nek már nem kell egy korty pálinkát sem vinni, összeölelkezve a Titanic betétdalát fújják a partisátor közepén. A nagyszerű produkció után eljön a Bitchka ideje, aki nagy meglepetést okoz: ez a lány mindent és mindenkit könyörtelenül lerappel a színpadról, taps-taps-hajráááá! A N@fingnak pedig elismerésünk a mélységesen magas hangokért, szép és ügyes! Közben megérkezik a WaTtaFák Csobot Adélja is, nem véletlenül a That man című dallal, nagyon cukik vagytok.

 

Következik a G-pont, aki rendesen belehajol(na) Gál Laci hajába. Annyira jó a hangulat a Hajolj bele a hajamba című dal hallatán, hogy még Gál Laci, a Transindex újságírója is táncra perdül a színpadon, éppenhogy fel nem kéri Antal Karolát, a műsorvezetőt. Láthatólag mindenki nagyon jól érzi magát.

 

Amint lejár az első forduló, a buli a színpadról a nézőtérre költözik. A rögtönzött banzáj annyira sikeres, hogy a szünetet is hosszabbítják emiatt (vagy ez csak egy jó kifogás). A második felvonás duetteknek ad helyet a színpadon. Itt azért kibújik a szög a zsákból… de gratulálunk a csoportmunkáért!

 

Azoknak pedig, akik továbbjutottak, a hangjukért! A türelmetlenek kedvéért gyorsan közzé is tesszük az eredményeket.

 

Top 3:

3. Makiverem

2. N@fing

1. Cum With Us

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Végül, de nem utolsó sorban kihirdetjük a Campus Kedvencet, aki nem más miiint Gál Laci.

Oké, viccet félretéve: Pszeudo-Ákossssss :D!

 

Hozzászólások