Többórás megpróbáltatás

Pénteken a csapatoknak a tánctudásukról is meg kellett győzniük a zsűrit. Annak ellenére, hogy a versenyzők szerda óta éjjel-nappal talpon vannak, ma egész álló nap a Törökvágáson felállított óriássátorban ropták a táncot. Csapatjaikat fiúk-lányok párban képviselték ezen a versenyen, ahol a velük született tehetség nem volt elég, mivel bizonyos hátráltató tényezőkkel is meg kellett küzdeniük: naranccsal a homlokukon, tyúktojással a lábaik között kellett táncolniuk, és különböző háztartásbeli eszközök – habverő, fakanál, vasaló, lámpa – segítségével minél érzékibb táncot lejteniük. Ami a zenét illeti, minden szempontból kielégítő volt, hiszen változatos műfajú, közismert slágerek szóltak, így a táncparketten minden résztvevő kibontakozhatott, kénye-kedve szerint. A sokszínűség a táncban is megmutatkozott. Láthattunk energikus, felszabadult táncosokat, a táncparkett ördögeit, és visszafogottabb versenyzők is akadtak szépszámmal. Fő a változatosság! Óránként táncosaink megpihenhettek, felkészülhettek a következő fordulóra. Hűséges szurkolótáboruk szakadatlanul öntötte a lelket beléjük. Az általános jókedv és fiatalos hangulat megvolt: csupa mosolygós arcok, amin egyelőre, így félidőben csak bújkált a kimerültség. A táncverseny leteltével a közönség is csatlakozott, és együtt mulattak tovább.

Krémer Dávid és partnere  a tömegben

Krémer Dávid és partnere a tömegben

Villáminterjú az Ignore csapat párosával

Kíváncsiak voltunk a versenyzők személyes véleményére is, ígyhát megkérdeztük az Ignore csapat tagjait, Krémer Dávidot és táncpartnerét.

Együtt képviseltétek az Ignore csapatot a táncversenyen. Mi alapján választottak épp titeket, vagy miért döntöttetek úgy, hogy ti lesztek azok, akik fellépnek?

 Mert mi vagyunk a legjobb táncosok a csapatban, ami nem azt jelenti, hogy tehetséges táncosok vagyunk. Hanem azt, hogy a többiek nálunk is gyengébbek.

Hogyan készültetek fel a versenyre? Készültetek-e egyáltalán?

 Két órát aludtunk. Nem készültünk fel rá még lelkiekben sem. De van energiánk bőven.

Hogy éreztétek magatokat a verseny alatt?

Fantasztikus volt. Kicsit elfáradtunk, de jó volt. Tényleg. És a végén rájöttünk, hogy nem tudunk táncolni.

Mit gondoltok a saját produkciótokról, maximálisan teljesítettetek?

Ha kipihenten jövünk, jobb is lehetett volna. Mindig lehet jobb. De ettől függetlenül úgy érezzük, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk. És a körülményekhez képest jók voltunk.

Hogy érzitek, a csapatotoknak van esélye a végső győzelemre?

Megnyerni nem fogjuk, de úgy gondoljuk, hogy a miénk a legszínesebb csapat.

Hozzászólások