Emlékszel milyen volt amikor még hittél a Mikulásban? Izgatottan pucoltad a cipődet és kipirult arccal vártad, hogy mikor érkezik. Gyermeki lelkesedéssel, no meg persze meggyőződéssel mondogattad mindenkinek én idén jó voltam, a Mikulás tudja, virgácsot biztos nem hoz. Ahogy teltek az évek, a varázs egyszer csak elmúlt, rájöttél a Titokra és már csak a századik unszolásra pucolsz cipő halmokat havonta.

Hiába mi tudjuk Télapó, Angyalka, Húsvéti Nyúl nem létezik, viszont az a több millió kisgyerek a világon hisz bennük.

Jelentkezz te is KMDSZ Mikulásnak vagy Krampusznak december 3-­ig, és légy részese egy több évre visszanyúló hagyománynak. A KMDSZ idén is megszervezi ajándékosztó körútját a kolozsvári iskolákban, óvodákban és magánházakban. Jelentkezni ezen a linken lehet. Minden látogatás körülbelül 20-­25 percet vesz igénybe. A Mikulások terv szerint december 4-­7. között járják Kolozsvár lakásait, intézményeit.

Mikulást rendelni a 0755116251­es telefonszámon, a titkarsag@kmdsz.ro levélcímen, vagy személyesen, a szervezet Petőfi Sándor/Avram Iancu utca 21. szám alatti székhelyén, 9-­18 óra között lehet. Szükséges adatok: gyerekek száma, neve, kora, szülő telefonszáma, cím ahová várják a csapatot.

Ha a kolozsvári egyetemisták nem is tudják bejárni a nagyvilágot, a város néhány óvodáját, iskoláját igen. Örömet szereznek azoknak akik még hisznek a csodákban és abban, hogy a jó mindig győz.

Hozzászólások