Heti programajánló

KOMMNAPOK, FOGYASZTÓI TÁRSADALOM
A hét legfontosabb eseménye természetesen a Kommunikációs Napok (program itt), de azért akad még egy s más. Például december 7–9. között a műanyaghasználattal és túlfogyasztással foglalkozó előadásokra és műhelymunkákra kerül sor a TIFF-házban.

cover_X.KN

December 5., szerda FOGYATÉKKAL ÉLŐK KARÁCSONYI VÁSÁRA

A fogyatékossággal élők világnapján az Auditorium Maximumban Beyond Disability címmel szerveznek karácsonyi vásárt és albumbemutatót. Este hattól a fogyatékkal élők által készített tárgyakat lehet megvásárolni, majd héttől a Modiwo-zenekar bemutatja Revive című albumát. Este tíztől a Flying Circusben fog fellépni Süveg Márk „Saiid”, Akkezdet Phia.

saiid

December 6., csütörtök CRISTI PUIU, BIOSZ-GEOLÓGIA GÓLYABÁL, KEVIN ÉS SPEAK FLOYD

Az 127 filozófiai önképzőkör filmklubján ezúttal Cristi Puiu 2001-es Marfa şi Banii című filmjét vetítik este hattól a BBTE Történelem és Filozófia Karán. Nyolctól a Biológia és Geológia Karon gólyabált szerveznek, ugyanekkor a Győzelem moziban a We need to talk about Kevin című filmet vetítik. Kilenctől a Form Space-ben a Speak Floyd adja elő a teljes The Dark Side of the Moon című, klasszikussá vált albumot.

December 7., péntek HASZONTALAN TALÁLMÁNYOK, REACTOR

Értelmetlen kutatások és haszontalan találmányok mérettetnek meg a harmadik FailIG Diákköri Konferencián, amely az Ignobel-díj mintájára nevettető, de elgondolkodtató előadásokat ígér hattól a K+ Közösségi Térben. Héttől a Reactorban a Noi nu, niciodată című előadást játsszák románul, angol nyelvű felirattal.

failig

December 8., szombat ÉLŐ ZENE, AMENNYI BELEFÉR

A szombat az élőzenéé: este hattól a JamZugba ülhetünk be improvizálni vagy a bátrabb és jobb ¬zenészeket hallgatni, kilenctől pedig a Formban fellépő Robin and the Backstabbersszel konkurál a friss A csajod zenekar a Flying Circusben, akik magukat „rockfunkalterdiszkonyálasszámok” alakulatként határozták meg.

a csajod

A csajod zenekar

December 9., vasárnap AMAZON, SZÍNHÁZI ELŐADÁSOK

Az Amazon webshop jelentőségéről, történetétéről – meg úgy általában – fognak előadást tartani az AMZ Academy tagjai délelőtt 11-től a ClujHubban. Este héttől a Reactor és a Váróterem közül kell választanunk. Előbbiben az În umbra marelui plan című román nyelvű, angolul feliratozott szubjektív történelem rekonstrukciót láthatjuk, utóbbiban a függőségekről szóló Occupy Yourselfet játsszák.

Hozzászólások