Január 9., szerda STAND-UP ÉS FASSBINDER-FILM

A félelem megeszi a lelket. Ez annak a filmnek a címe, amelyet este fél héttől a Sapientia tordai úti épületében vetítetnek a Sapi-Mozi-Tékában. A Cleo Pubban pedig stand-up comedy versenyt szerveznek kilenctől. A verseny román nyelvű, és minden résztvevőt ingyen felessel bátorítanak.

Január 10., csütörtök MAKUMA ÉS USNK-KONCERT

Intenzív komfortzónából kilépésre és határfeszegetésre lehet számítani a Flowers Tea House-ban, ugyanis fél héttől Makuma lesz, azaz barátkozós-kapcsolódós játék románul és angolul. Fél nyolctól és tizenkettőtől pedig kedvenc kolozsvári X-faktor-győzteseink lépnek fel az After Eight-ben. S ha sietünk, elérhetünk még a Flyingos kasszagéptörő olimpiára is, az ugyanis csak este tízkor kezdődik.

 

Január 11., péntek VÁSÁRLÓSDI ÉS DOGMAN

Személyre szabott vásárlósdi lesz a Wanderer.atelierben, ahol minimalista stílusú cuccokból lehet választani, miközben az LVNF dj set biztosítja a hangulatot és PACH a vizuált. A Colectiva Gazette-ben pedig kívételesen nem meglepi filmet vetítenek. Ezúttal a Dogmant játsszák, utána Gopo lesz a DJ.

 

 

Január 12., szombat WORKSHOP, RÖVIDFILMEK

Kutatásiterv-író workshopot szerveznek a BBTE Biológia és Ökológia Karán délelőtt tíztől. Háromtól pedig parkour workshopot tartanak a Centrala de escaladában. Ez a városi közlekedés alternatív módja, azaz az urbánus környezeti elemeken ugrabugrálást jelenti. Este nyolctól a Győzelem moziban a 2017-es Shared Sight fesztivál rövidfilmjeit vetítik.

 

Január 13., vasárnap PSZICHOKÖNYVKÖR ÉS EMLÉKEZÉS

Pszichológiai olvasókör gyűl össze háromtól a Bookstoryban, amelynek témája egy Brene Brown-könyv lesz, és románul zajlik. A személyes és kollektív emlékezésről Visky András tart előadást a BisericaViaban, hattól.

Hozzászólások